Θερινό Σχολείο: «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα»

 

Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου (Ι.Π.) και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) διοργανώνουν ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά δεδομένα θερινό σχολείο με τίτλο «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα». Στόχος του θερινού σχολείου είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών καθώς και προηγμένων πρακτικών ψηφιακής επιχειρηματικότητας για ανάπτυξη καινοτομίας στον δυναμικά εξελισσόμενο κλάδο του τουρισμού.

Το Θερινό Σχολείο έχει διάρκεια μιας εβδομάδας (6-12 Ιουλίου 2017), όπου οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν διαλέξεις από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς στο χώρο της ψηφιακής επιχειρηματικότητας και του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα ενημερωθούν για βέλτιστες ψηφιακές επιχειρηματικές πρακτικές που έχουν αναπτυχθεί από εξέχοντες επιχειρηματίες στον κλάδο του τουρισμού. Θα συμμετέχουν, επίσης, σε πρακτικά εργαστήρια εξοικείωσης με νέα τεχνολογικά εργαλεία για τον τουρισμό με σκοπό τη σχεδίαση καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων στον κλάδο (βλ. Συνημμένο Πρόγραμμα).

Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή/και να δηλώσετε συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.ennotourism.eu. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε τα ερωτήματά σας στο email ennotourism@ionio.gr ή να απευθυνθείτε στην κα. Αγγελική Σπύρου (τηλ. 26610 – 87761, Τρίτη & Πέμπτη, ώρες 14.00-16.00).

Δελτίο Τύπου

Πρόγραμμα

Start Time

08:00

Πέμπτη, Ιούλιος 6, 2017

Finish Time

22:00

Τετάρτη, Αύγουστος 23, 2017

Address

Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Leave A Reply