Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου θα διεξαγάγει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 στις 9.00 π.μ. εκπαιδευτικό σεμινάριο διαχείρισης βιβλιογραφίας για τους τεταρτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Πληροφορικής στην Αίθουσα 3 του Αρεταίου. Στο σεμινάριο θα έχουμε την ευκαιρία να αναφερθούμε σε πρακτικά ζητήματα αποφυγής λογοκλοπής και αυτοματοποιημένης και μη διαχείρισης των βιβλιογραφικών αναφορών.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μαθήματος της κ. Ελένης Χριστοπούλου από τη βιβλιοθηκονόμο κ. Θάλεια Γκόντα.




Πλήρες Κείμενο Προκήρυξης εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών στη Συνέλευση του Τμήματος Πληροφορικής
Υποβολή αιτήσεων στέγασης και σίτισης πρωτοετών φοιτητών/τριών των ακαδημαϊκών τμημάτων σε Κέρκυρα-Ζάκυνθο-Κεφαλονιά ακ. έτους 2026-2027